Kurum Adı : TOKİ Atakent Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
WEB Adresi : http://atakentasml.meb.k12.tr
Adres : Atakent 3. Etap Kamelya Sokak KÜÇÜKÇEKMECE

VİZYON
Gelecekte çağdaş ve ulusal değerleri dikkate alan özgür,çok yönlü düşünmesini bilen,ahlaki değerlere sahip kendi istek ve doğrultusunda yüksek öğrenimi hedef edinmiş, demokratik ve laik bir toplum yaratmada etkinliği olan vatanına ve milletine hayırlı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON
Atatürk ilke inkılaplarını kendisine hedef alan, saygılı,dürüst ,becerikli, sorumluluğunu bilen,araştıran ve sorgulayan, iletişimi güçlü, kendisiyle barışık, kendisine güvenen ,zorluklar karşısında pes etmeyen ,öz değerlerine bağlı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR
• Spor alanındaki başarılar: Hentbol / Kızlarda 3 tane ilçe şampiyonluğu Hentbol Erkeklerde 3 tane ilçe şampiyonluğu Basketbol kızlarda 2 ilçe şampiyonluğu Atletizm Kızlar 1 tane 3.Lük ilçe 2 tane 2.lik ilçe Oriantiring 1 tane ilçe 2.liği Masa tenisi 1 tane ilçe 3.lük Futbol erkek 1 tane ilçe 3.lük Voleybol kız 1 tane ilçe 2.lik Voleybol kız 1 tane ilçe 3.lük • İl-ilçe yarışmalarında alınan sonuçlar: İstanbul geneli Kitap okuma yarışmasında il 5.liği • Üniversite sınavı başarısı: %58 • Denetim sonuçları: Beyaz Bayrak alındı. • Projeler ilgili başarılar: Okulumuz 2012-2013 Eğt.-Öğrt. Yılında 1 Proje, 2013-2014 Eğt.-Öğrt. Yılında 33 proje ile TÜBİTAK Bilim Fuarına katılmıştır.

Öğretmen Sayısı : 50
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 820
Öğretim Şekli : Tam gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:10-16:55
Derslik Sayısı : 30 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli :

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 21 km ve ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır
Ulaşım : Okulumuza Aksaray istikametinden 89 numaralı,Bakırköy´den 98T ve 98i numaralı iett otobüsleriyle ulaşılabilmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR