TOKİ Atakent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 212 696 91 11
WEB http://atakentasml.meb.k12.tr
Adres : Atakent 3. Etap Kamelya Sokak No 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
VİZYON : Gelecekte çağdaş ve ulusal değerleri dikkate alan özgür,çok yönlü düşünmesini bilen,ahlaki değerlere sahip kendi istek ve doğrultusunda yüksek öğrenimi hedef edinmiş, demokratik ve laik bir toplum yaratmada etkinliği olan vatanına ve milletine hayırlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke inkılaplarını kendisine hedef alan, saygılı,dürüst ,becerikli, sorumluluğunu bilen,araştıran ve sorgulayan, iletişimi güçlü, kendisiyle barışık, kendisine güvenen ,zorluklar karşısında pes etmeyen ,öz değerlerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : • Spor alanındaki başarılar: Hentbol / Kızlarda 3 tane ilçe şampiyonluğu Hentbol Erkeklerde 3 tane ilçe şampiyonluğu Basketbol kızlarda 2 ilçe şampiyonluğu Atletizm Kızlar 1 tane 3.Lük ilçe 2 tane 2.lik ilçe Oriantiring 1 tane ilçe 2.liği Masa tenisi 1 tane ilçe 3.lük Futbol erkek 1 tane ilçe 3.lük Voleybol kız 1 tane ilçe 2.lik Voleybol kız 1 tane ilçe 3.lük • İl-ilçe yarışmalarında alınan sonuçlar: İstanbul geneli Kitap okuma yarışmasında il 5.liği • Üniversite sınavı başarısı: %58 • Denetim sonuçları: Beyaz Bayrak alındı. • Projeler ilgili başarılar: Okulumuz 2012-2013 Eğt.-Öğrt. Yılında 1 Proje, 2013-2014 Eğt.-Öğrt. Yılında 33 proje ile TÜBİTAK Bilim Fuarına katılmıştır.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Tam gün
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:10-16:55
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Aksaray istikametinden 89 numaralı,Bakırköy´den 98T ve 98i numaralı iett otobüsleriyle ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 21 km ve ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :